Benefietconcert Noordlaren 11 juni

Zondag11 juni verzorgt Zingen voor je Leven koor Nova Zembla een benefietconcert in de Bartholomeuskerk in Noordlaren van 14:00uur tot 16:00uur.

Dit koor uit Haren bestaat uit ruim 20 leden die allemaal met kanker te maken hebben  (gehad) als patiënt, vriend (-in) of familielid. Zingen helpt om te gaan met de heftige emoties  die ontstaan wanneer kanker je pad kruist.

Ons lijflied is :

Je moet zeilen op de wind van vandaag,

De wind van gisteren helpt je niet vooruit

De wind van gisteren helpt je niet vooruit

De wind van morgen blijft misschien wel uit.

Misschien wilt u deze middag wel een stukje muzikaal met ons mee zeilen. Onze liederen zijn uitbundig, bespiegelend en bezielend. Samen zingen geeft ons kracht en vreugde en doet ons voelen dat wij leven.

Koor Nova Zembla houdt een benefietconcert. Dat betekent dat de opbrengst ten goede komt aan het koor zelf. In het dorpshuis de Hoeksteen tegen over de kerk kun jein de pauze koffie, thee of fris verkrijgen. Het koor verkoopt daar zoete en hartige hapjes en er is een cadeau tafel. De opbrengst van de ( kaart-) verkoop komt ten goede aan het koorzelf. Wij zijn een goeddoel, wij hebben nl een ANBI status.

Wij willen graag onze liederen en onze sfeer met u delen. Wij zingen voor een groot deel een nieuw repertoire en daarnaast enkele oude liederen die niet aan kracht hebben ingeboet en ook deze zondag met even veel elan gezongen zullen worden.

Kaartjes kosten € 8,00 euro in de voorverkoop en € 9, 00 euro in de kerk. Kinderen t/m 12 jaar € 1,00 u kunt ze bestellen via een koorlid of door een mail te sturen naar contact@koornovazemla.nl

Wij heten u van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.