Optreden in Stadhuis Groningen 16 juni ’23

Vrijdag 16 juni heeft Zingen voor je Leven koor Nova Zembla een optreden verzorgd in het Stadhuis van de gemeente Groningen. Burgemeester Koen Schuiling is onze Beschermheer en het leek ons ontzettend leuk om eens voor hem en alle aanwezige gemeente ambtenaren op te treden. Wij ontvangen subsidie van de Gemeente Groningen sinds wij na de gemeentelijke herindeling onder deze gemeente vallen. Daar zijn we erg blij mee. En wij wilden graag met hen delen waar dit geld aan besteed wordt: Zingen voor je Leven 😊

Bij hoge uitzondering kregen wij toestemming. Wij mochten over de rode loper naar binnen en verzorgden in de ruimte voor de trouwzaal een klein intiem concert.


– Lees verder na de foto’s

Helaas was onze Beschermheer elders en kon hij niet aanwezig zijn. Maar niet getreurd, via social media van de gemeente zal hij zeker op de hoogte gebracht zijn van onze mooie klanken. Er was een verbazingwekkend mooie akoestiek. En 1 van de gemeente ambtenaren meldde ons later dat wij zeker een groter publiek verdienden.! Dat is natuurlijk een mooi compliment.

Wij werden gastvrij ontvangen door Christa Harmsen die alles voor ons heeft geregeld. Er was een fotograaf, Bert Lanting, vanuit de gemeente geregeld die naderhand mooie foto’s met ons deelde.

Ook nu kon  het publiek met ons mee zingen, we vinden het altijd leuk om het zingen te delen met onze toehoorders. Hartverwarmend is het dan om te zien en te horen dat bijna iedereen hier aan mee doet en er in één keer een hele volle klank klinkt. Onze vaste fanclub was ook aanwezig en droeg ook enthousiast hier aan bij.

Wij kijken zeer tevreden terug op dit mooie unieke moment.

Wij realiseren ons dat velen ons een warm hart toedragen. Dank aan allen die zich er voor ingezet hebben om dit optreden mogelijk te maken.

Foto’s: Bert Lanting. Video-opnames: Mieny Bierling.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.