16-10-’21 Mini-optreden in centrum Haren

Zaterdag 16 oktober gaf Koor Nova Zembla een kort openlucht-optreden in Haren. Het vond plaats in het kader van ‘Oktober Borstkankermaand’. Het herfstweer was ons gelukkig gunstig gezind. Achter de kerk was het bijna windstil zodat we goed te horen waren. Het optreden leverde verraste gezichten en applaus op van de winkelende voorbijgangers.


Het was ons eerste optreden na de corona-lockdown. Het is heerlijk om weer (bijna) normaal samen te kunnen zingen na een periode van anderhalf jaar. Toch zijn in die periode bijna alle zangbijeenkomsten doorgegaan. Soms door buiten te zingen. Al dan niet dik aangekleed. En vaak online via Zoom en speciale software om de andere koorleden goed synchroon te kunnen horen.

 

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.